Groepen

Eén van de doelstellingen van LOOK is uitwisseling. Uitwisseling van informatie, ervaringen en ideeën. Door iedereen uit de achterban van LOOK.

Dus: Ieder die op een of andere manier een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen met een lichamelijke handicap en het ondersteunen van hun directe omgeving zoals de ouders, is bij deze van harte uitgenodigd mee te doen.

 

Neem deel en deel mee!


Op deze website kan je kennis en ervaringen delen in de vorm van een blog, interessante links, documenten of video's. Ook kun je in gesprek gaan met andere gebruikers door middel van discussies of persoonlijke of groepsberichten. Alles wat je deelt kun je zelf beheren. Jij bepaalt met wie je wat deelt. Je kunt zelf een groep starten en daar mensen voor uitnodigen. Je bepaalt zelf of die groep voor het publiek toegankelijk is of besloten. Op die manier kun je gevoelige informatie delen met een beperkte groep mensen.

 

Om aan een groep deel te nemen of een groep te starten, is het noodzakelijk dat u zicht inlogt. U kunt dat doen op de homepage bij 'inloggen'.

Heeft u nog geen inlog? Ga daarvoor naar het blauwe vak 'Registreer' op de homepage en vul de gevraagde gegevens in. Direct na registratie krijgt u een mailtje met het verzoek om uw e-mailadres te bevestigen. Dat doet u door te klikken op de link in het bevestigingsmailtje. Na bevestiging kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de LOOK-website.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Ga naar het inlogscherm op de homepage en klik op 'Wachtwoord vergeten'.

Wilt u uw wachtwoord wijzigen? Ga op de menublak naar 'Mijn pagina' en kies voor 'Mijn instellingen'.

 

Revalidatie Kennisnet


Een ander forum om kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen biedt het Revalidatie Kennisnet. Klik hier voor meer informatie over deze mogelijkheid.